Materialer

VÅRE MATERIALERRå industrielle og naturlige materialer.


STÅL

Stål er det første materiale vi startet med og det vi bruker i nesten alle møblene våres. Stål kan bære mye vekt og kan formes i et enkelt og rent design. Den kan gjøres massiv og rå til skinnende blank med fine linjer. Vi bruker som oftes stål som base på alle møblene og som understell og varierer så med bordplater, hyller etc. i andre forskjellige materialene som gir variasjon med strukturer og teksturer på møblet.

TRE

Treverk har alltid funnet sin plass i nordiske hjem så dette er et materiale vi fleste er kjent med. Det er utrolig mye man kan gjøre med treverk og den flotte naturlige strukturen er noe vi gjerne liker å beholde i designet. Form og farge er noe man kan leke seg med med treverket. Fra massive rustikke eikplater til glatte plater.

BETONG

Betong er et allsidig materiale og er et av de mest brukte byggematerialene i verden i vår tid. Bare fantasien setter grenser for betongens formbarhet. Vi har da valgt å bruke dette materiele i hjem og interiør. Riktig produsert og ved normal bruk har betong lang levetid og stor styrke. Dette gjør materialet et spennede tillegg i interiør og design verden. Vi støper og bruker betong på forskjellige måter, dette kommer helt ann på ditt prosjekt.

GLASS

Glass er et flott tillegg vi har valgt å bruke. Gjerne for dem som synes at stål, betong, og tre blir litt tunge materialer så kan glasset løfte designet og gjøre det litt luftigere. Få en litt mer ren og lett stil samtidig som det er rå materialer. Alt av glass spesial bestilles til den enkelte og har en leveringstid på ca. 4-3 uker.

 


Håndlagde møbler på bestilling. Ved bruk av industrielle og rå naturlige materiale som stål, betong, glas og treverk. Møbler som varer!

Hvamsmovegen 191, 2165 Hvam

+47 926 12 596

LEVERING


Vi kan hjelpe til med å finne frakt i   Norge. Du kan også hente hos oss på Hvam, kun 40 min unna Oslo.

RETUR


Vi tar ikke imot retur da vi kun lager møbler å bestilling. Om det skulle være feil/reklamasjon gi beskjed innen 2 uker.

KONTAKT


Ta gjerne kontakt på telefon, mail eller gjennom sosiale medier.

FØLG OSS


På sosiale medier kan dere følge med på nye prosjekter og hva vi driver med.

BETALING OG KJØP


Bestilling gjøres via mail og dere får tilsendt faktura. Se kjøpsvilkår.

© Copyright. All Rights Reserved.